Blogg på svenska

BioDanza

06.06.2022

Biodanza är en dansmetod med syfte att öka den vitala energin, utrycka känslorna och utveckla vår sociala förmåga där självutveckling och meningsfulla stunder tillsammans är garanterad.

Miembros y Socios podran recibir su propio tarjeta de bonus, Pagas 100 kr al año para ser miembro. Uno de los beneficios es poder usar la tarjeta en el evento y recibir 100 kr de descuento.

Inbjudna Rappare från Chile och Colombia, Hip Hop, Graffiti och mycket mer. Här nedan kan du se lite info om våra inbjudna Rappare och Artister.

Ansiktsbehandling och tips och råd av proffs för ett Event pris. Mily och Mary medlemmar och kommer att dela med av sin kunskap till ett reducerat medlemspris i Hälsohörnan.

En intervjuv med Maria Guiterrez de Sandberg som berättar om hennes år som ordförande 2007-2022, att visa upp vad som är gjort och kan göras när spansktalande och svenskar kommer tillsammans under ett och samma tak. Välkommen!

För att vara ambassadör bör medlemmen ha en anknytning till artistlivet eller på ett eller annat sätt kunna påverka många och på det sättet hjälpa till att andra får upp ögonen för Centro Espanol de Estocolmo

Hannika Oberg

19.02.2022

För dig som är medlem eller volontär står det möjligheten till hands att finnas i vår Blogg, därför skriver jag nu först här en liten presentation som du också kan göra om du önskar.

Andy Mori, konstnär från Peru. Medlem i CentroEspanoldeEstocolmo. Andy är även volontär och hjälper barn att komma igång med sin målning.