Veckans tema se nedan för mer info se vår Blogg!

Det finns grundläggande kurser och spontana kurser som uppkommer vid Event eller som skapas medlemmar emellan. Vi välkomnar dem och skapar förutsättningar för att lyckas, genom våra nätverk. När det går. 

Förmåner för Medlemmar

Som ideell förening är vi här för att våra medlemmar ska få det bättre. Vi samlar ihop medlemsavgiften och försöker med den summan bidra med en mängd olika aktiviteter, stöd och lokaler att träffas på. 

Nu är det sommar och vi kommer göra ett kort uppehåll med våra kurser. Men till hösten har vi ett spännande program som växer fram. 

Titta gärna lite mer om detta under medlem eller tryck här

Vissa kurser gratis

Vi jobbar ständigt på att ha intressanta kurser kostnadsfria för att våra medlemmar ska känna att de även får ekonomiska fördelar.

Kultur Artist

Vi jobbar på att ha intressanta MultiEvent där du som artist kan visa vad du kan. Vi vill hjälpa konstnärer, poeter, artister och musiker med fler att få mer och fler möjligheter. 

Sjunga i kören

Du kan komma med och sjunga i vår kör, vi har haft kör i vår ideella organisation i många år. 

Vi ser till att det är självkostnadspriser för våra medlemmar.

Teater

Vi har teater grupper där du är välkommen att delta. Skriv in dig som medlem så berättar vi var och hur. 

Språk Café

Vi har startat upp träff punkter där vi kan träffas och öva spanska och svenska. Du som medlem är välkommen. Skriv in dig som medlem och ta del av vår medlemskalender

Sociala frågoreller frågor om Spanien
info@centroespanoldeestocolmo.org

Det finns grundläggande kurser i "Tillåt dig själv glädjen att förstå Cryptovaluta" gratis för medlemmar i det spanska centret. Du kan också gå kursen för en symbolisk kostnad på 50 kr varje vecka. Eller om du vill boka en timme själv för att få hjälp att få det att fungera. Boka dig; info@centroespanoldeestocolmo.org

Välkommen! Det finns också mentorer och tränare, lärare och körer och många fler saker som kommer att meddelas på våra medlemssidor snart.