Det finns grundläggande kurser och spontana kurser som uppkommer vid Event eller som skapas medlemmar emellan. Vi välkomnar dem och skapar förutsättningar för att lyckas, genom våra nätverk. När det går. 

Förmåner för Medlemmar

Som ideell förening är vi här för att våra medlemmar ska få det bättre. Du är med och stödjer oss genom att vara medlem och betala 100 kr per år. Vi tackar för ditt förtroende och gör vad vi kan för att du ska få fler förmånder. Tack för att du väljer att vara med oss!

Vissa kurser gratis

Vi jobbar ständigt på att ha intressanta kurser kostnadsfria för att våra medlemmar ska känna att de även får ekonomiska fördelar. Under våren kan du lära dig mer Svenska samt även lära dig om alternativa vägar för att få ekonomi. 

Kultur Artist

Vi jobbar på att ha intressanta MultiEvent där du som artist kan visa vad du kan. Vi vill hjälpa konstnärer, poeter, artister och musiker med fler att få mer och fler möjligheter. 

Språk Café

Vi har startat upp träff punkter där vi kan träffas och öva spanska och svenska. Du som medlem är välkommen. Skriv in dig som medlem och ta del av vår medlemskalender

Sociala frågoreller frågor om Spanien
info@centroespanoldeestocolmo.org

DeVi Coaching är en gratiskurs för medlemmar i CentroEspanoldeEstocolmo. Workshopen kommer att utveckla tio ämnen relaterade till ny teknik och kommer att erbjuda den nödvändiga kunskapen för att fungera med lätthet i den digitala tidsåldern. Nästa kurs kommer att äga rum i februari, på lördagar, ansikte mot ansikte eller online. Intresserade kan få mer information på info@centroespanoldeestocolmo.org

Det finns grundläggande kurser i "Tillåt dig själv glädjen att förstå Cryptovaluta" gratis för medlemmar i det spanska centret. Du kan också gå kursen för en symbolisk kostnad på 50 kr varje vecka. Eller om du vill boka en timme själv för att få hjälp att få det att fungera. Boka dig; info@centroespanoldeestocolmo.org

Välkommen! Du kan ta del av vår plattform i Stockholm där vi har kurser och spännande aktiveteter för hela familjen lördagar klockan 13: 00 - 16: 30 (Kungstensgatan 45, tbana Rådmansgatan)

Var med i Skapa tre filmer om det spanska inflytandet i den svenska världen.

Om du vill delta är du välkommen att meddela ditt intresse. presidenta@centroespanoldeestocolmo.org