Hannika Oberg

19.02.2022

För dig som är medlem eller volontär står det möjligheten till hands att finnas i vår Blogg, därför skriver jag nu först här en liten presentation som du också kan göra om du önskar.

I en Ideell förening, organisation, är det viktigaste förstås medlemmarna. Jag är medlem, vice ordförande och jag älskar att hjälpa till och speciellt i något så intressant som att skapa och bygga ut bron mellan Spanien och Sverige.

Jag är mentor, coach, lärare och entreprenör. Jag brinner för att kunna göra skillnad i andras liv på ett positivt sätt. Det är därför jag har en webb där du kan se vad jag gör. www.hannikaoberg.com tryck här

Jag är lärare i engelska, spanska och svenska lärare enligt Berlitz-metoden. Jag tror att språk och att ha kul är de viktigaste broarna. Det finns så mycket att göra Jag har grundat en social plattform som heter Kul&Reko men nu har jag gått med CentroEspañol de Estocolmo för att samverka mer och bättre.  Jag är också med nu i styrelsen och hjälper till lite med det digitala. Låt oss säga jag gör webben etc tillsammans med de andra ledamöterna i styrelsen.Jag har bott i Spanien i 24 år och mitt hjärta brinner för "Lo latino", både i mat, kultur och sättet att uttrycka sig och det latinska hjärtat är väldigt speciellt .. Jag är grundare av den ideella organisationen Bbeabridge som också är medlem i CEDE, den har varit igång i Sverige sedan 2012.

Nu är min Dröm uppfylld att genom Centro Espanol de Estocolmo bygga bron mellan Spanien och Sverige men allt det innebär. Därför firar jag på Eventet den 27 maj också min födelsedag. Du är välkommen att äta lite tårta kl 17 30. Jag delar även ut min senaste bok som heter Själkomma på svenska. Vill du ha ett ex och är på eventet så vänd dig till receptionen eller skriv till mig på info@hannikaoberg.com så skickar jag en bok. 

.

Du är även inbjuden till en gratis kurs i att förstå modern ekonomi lite bättre, välkommen! Online eller i Stockholm. På måndagar kl 19 00 

Vi använder Meet/fygxrsruuh   Välkommen!

.