Prata spanska med en språkkompis

06.06.2022

Vad är en språk kompis?

Vi på Centro España de Estocolmo har sedan många år tillbaka haft både spanska och svenska undervisning i olika lokaler som ABF exempelvis. Nu vill vi gå steget längre och tillsammans med medlemmars behov av att få igång språket samt de digitala möjligheter som står till hands så kommer vi redan 2022, hösten erbjuda våra medlemmar att anmäla sig kostnadsfritt och vissa gånger till ett mycket fördelaktigt pris ta del av vårt utbildnings material som då helt ligger på digitala plattformar och följer en process och en metod, men då undervisningen är kort och inspelad kan var och en studera i sin egen takt och vi erbjuder då våra elever och medlemmar att komma och öva och praktisera några gånger i veckan. 

Vi kommer även erbjuda medlemmar att komma och ta en kaffe eller te och öva med våra andra medlemmar. Exempel, En medlem som vill lära sig spanska, har sin egen digital plattform, (som laddas ner i mobilen vid första träffen)  med veckans uppgift och material. Kommer då till avtalad tid och lokal där spansktalande personer kommer och hjälper dig att komma igång och prata. Naturligtvis i den takt som är lämplig.

Nästa gång är det tid för att lära sig svenska, då har eleverna fått samma material som den andra gruppen men nu på svenska. Dagen för att öva kommer och svenskar och personer med god svensk nivå kommer för att hjälpa spansktalande att få igång språket. En win win för alla!

Lätt kul och billigt. Inte för det är det enkelt. Det hänger på dig som medlem och oss bakom kulisserna om vi kan få det här till ett koncept som fungerar.