Medlem&Volontär Hannika

27.02.2022

För dig som är medlem eller volontär står det möjligheten till hands att finnas i vår Blogg, därför skriver jag nu först här en liten presentation som du också kan göra om du önskar.

I en Ideell förening, organisation, är det viktigaste förstås medlemmarna. Jag är medlem och jag älskar att hjälpa till och speciellt i något så intressant som att skapa och bygga ut bron mellan Spanien och Sverige.

Jag är mentor, coach, lärare och entreprenör. Jag brinner för att kunna göra skillnad i andras liv på ett positivt sätt. Det är därför jag har en webb där du kan se vad jag gör. tryck här

Jag är lärare i engelska, spanska och svenska lärare enligt Berlitz-metoden. Jag tror att språk och att ha kul är de viktigaste broarna. Det finns så mycket att göra Jag har grundat en social plattform som heter Kul&Reko men nu har jag gått med CentroEspañol de Estocolmo för att samverka mer och bättre. Jag är också med nu i styrelsen och hjälper till lite med det digitala. Låt oss säga jag gör webben etc tillsammans med de andra ledamöterna i styrelsen.Jag har bott i Spanien i 24 år och mitt hjärta brinner för "Lo latino", både i mat, kultur och sättet att uttrycka sig och det latinska hjärtat är väldigt speciellt .. Jag är grundare av den ideella organisationen Bbeabridge som också är medlem i CEDE, den har varit igång i Sverige sedan 2012.