Medlem

För att bli Medlem i Centro Espanol de Estocolmo räcker det med att du swishar medlemsavgift så lägger vi in dig i vår Whatsapp grupp. Du kan även lägga in dig själv efter att du har erlagt summan 100 kr via Swish eller bankgiro. Tack! Tillsammans skapar vi en tryggare och roligare Värld tillsammans.

Som partner, medlem i vår NGO, har du rätt att ge din åsikt, delta och i förväg veta vad som kommer att hända. Du får förtur som medlem i våra kursutbud. Du kan också delta som volontär i aktiviteter och speciellt i MultiEvent.

Du som artist är vår viktigaste person. Du får hos oss utrymme att lära känna och bli mer känd. Vi låter dig skriva i vår blogg och även uppträda naturligtvis i mån av tid och plats. Vi behöver fler plattformar för våra artister. Kultur är mycket viktigt när ett samhälle har en kris.

Vill du finnas med på Event, hjälpa till och känna 100% delaktighet. Välkommen! Det börjar med att du skriver in dig som medlem. Vi behöver språk coacher, volontärer på våra Event, volontärer som vill vara med att ordna Festivaler och Event 2022

Vi på Centro España de Estocolmo har sedan många år tillbaka haft både spanska och svenska undervisning i olika lokaler som ABF exempelvis. Nu vill vi gå steget längre och tillsammans med medlemmars behov av att få igång språket samt de digitala möjligheter som står till hands så kommer vi redan 2022, hösten erbjuda våra medlemmar att anmäla sig...